joi, 28 iulie 2016

De ce as alege Salonul Confidential

Tot mai multe persoane apeleaza la sfarsit de saptamana pentru masaj erotic laConfidential, intrucat aici au parte de cele mai grozave servicii, la preturi foarte accesibile pentru toate buzunarele. Nici un aspect nu ramane la voia intamplarii, iar totul incepe de la incaperile special pregatite in acest sens. In cadrul masajului erotic, se recomanda ca hainele sa lipseasca ori sa fie prezenta doar lenjeria intima, insa acesta se bazeaza in special pe atingerea pielii beneficiarului si maseuzei.

Temperatura ideala

Pentru ca un client sa se simta foarte confortabil dezbracat, atunci temperatura trebuie aleasa cu atentie pentru crearea unui mediu ideal. De asemenea, se recomanda ca incaperea sa fie aerisita inainte, iar circa 24 de grade vor fi suficiente pentru relaxare totala, in timp ce mai mult de 25 de grade inseamna disconfort si mai putina atentie acordata masajului.

Atmosfera perfecta

Atunci cand vine vorba de masaj erotic la Confidential, niciodata nu vor lipsi lumanarile si betisoarele parfumate cu arome pentru toate gusturile, in timp ce muzica canta in surdina, iar lumina este difuza. In plus, prosoapele pufoase sunt pregatite pentru fiecare client, in timp ce uleiul utilizat este unul special, care nu irita pielea, este parfumat si are o aroma placuta. Daca se doreste se pot folosi si niste perii cu peri moi pentru spate, iar cremele vor amplifica sentimentul de relaxare.

Incalzirea mainilor

Atunci cand clientii sunt foarte relaxati inainte de inceperea masajului, este foarte neplacut ca mainile maseuzei sa fie reci, astfel ca acestea trebuie incalzite, alaturi de uleiul folosit, cel mai usor prin aplicarea sticlutei intr-un vas cu apa calda.

Lubrifiantul special


Anumite tipuri de masaj erotic includ si atingerea zonei genitale, caz in care trebuie utilizat doar lubrifiant special, pe baza de apa, care nu irita, nu favorizeaza inmultirea bacteriilor si nu provoaca mancarimi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu