duminică, 23 octombrie 2016

Regimul hotelier, solutia ieftina de cazare pe ultima suta de metri

Posibilitatile de a te caza intr-unul dintre cele mai vizitate orase ale tarii sunt nenumarate, de la hoteluri la pensiuni care propun oferte care mai de care mai atragatoare. Insa cei care isi doresc sa aiba parte de o vacanta cu bani putini, pot alege regim hotelier Bucuresti, deoarece pe aceasta cale se pot face economii de pana la 50% numai din pretul cazarii.

Flexibiliate

Fiecare persoana isi poate alege o garsoniera, un aparatament sau o casa pe care sa o inchirieze pret de cateva nopti, iar cu cat sederea este mai lunga, cu atat tarifele scad mai mult. Aceasta este o ocazie ideala pentru oricine sa se orienteze doar catre unitatile disponibile in zonele de interes, precum centrul vechi sau oricare alt punct de interes, iar conditiile variaza de la echivalentul a doua pana la cinci stele.


Spatiu mai mult

Cu siguranta ca unul dintre marile dezavantaje ale camerelor de hotel este ca acestea sunt inghesuite, rareori fiind propusa o suprafata mai mare de 15 metri patrati. In schimb, cea mai mica garsoniera se poate lauda mai mult spatiu, de minim 22 de metri patrati, oferind oaspetilor mai mult confort, dar si conditii grozave.

Diferite dotari

In functie de tipul apartamentului ale in regim hotelier Bucuresti, se pot gasi dotari care nu lipsesc din nici o locuinta, de la aer conditionat, televizor Led, masina de spalat, balcon, bucatarie complet mobilata sau internet wireless, facand orice sedere mult mai placuta.

Fara deranj

Nimeni nu isi doreste sa fie deranjat in concediu de membri ai staff-ului hotelier, iar unul dintre marile avantaje ale regimului hotelier este faptul ca oaspetii se pot bucura de intimitate. Nu exista angajati sau receptie la care sa fie predata cheia la fiecare iesire, in timp ce curatenia poate fi asigurata in functiile de necesitati sau preferinte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu