marți, 19 aprilie 2016

Proiectoare Led pentru Terenurile de Sport

Proiectoarele LED de 20W sunt destinate in special iluminarii terenurilor de sport, a unor cladiri si monumente importante sau chiar a locuintelor si gradinilor. Tehnologia LED este preferata datorita numeroaselor avantaje promise, in special consumului scazut de energie ce aduce facturi mult mai mici la electricitate. De asemenea, durata de viata a acestor proiectoare este de minim 10 ani, mult mai mare ca in cazul celor obisnuite, timp in care nu este nevoie de schimbarea vreunui bec.

Cu o intensitate de 6000K, proiectorul LED de 20W asigura o iluminare uniforma si clara a spatiului dorit si este rezistent la ploaie, vant si cele mai extreme conditii, precum variatiile de temperatura de la -40 la +80 de grade Celsius.

Unde sunt recomandate proiectoarele LED 20W?
Centre comerciale, in special in vitrinele magazinelor
Panouri publicitare
Iluminarea fatadelor sau a arhitecturii cladirilor
Gradini, curti sau intrarea in locuinte
Cluburi, baruri, hoteluri, galerii de arta
Parcuri sau alte spatii deschise
Tuneluri

Specificatii

Cu o putere de 20W, proiectorul LED propune 1660 de lumeni, un unghi de deschidere de 120 de grade, pana la 270, o durata de viata de minim 40.000 de ore si dimensiuni modeste, astfel incat sa poata fi folosit si adaptat cu usurinta la necesitatile consumatorilor. Cu un consum scazut de energie, proiectoarele sunt prietenoase cu mediul inconjurator si nu au in componenta substante daunatoare de tipul mercurului sau plumbului si nici nu emite radiatii UV ce atrag insectele zburatoare, situatie specifica becurilor sau proiectoarelor traditionale.

In plus, iluminarea se face instant, fara a mai fi nevoie de incalzirea treptata a proiectorului, care nici nu emite caldura, astfel ca nu accentueaza temperaturile ridicate dificil de suportat din lunile de vara. De asemenea, tehnologia LED reproduce culorile dorite de consumatori, fiind asadar ideale pentru solutii decorative ale anumitor spatii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu