vineri, 9 decembrie 2016

Chiar si barbatii au nevoie de genti in 2016

Nu numai femeile au nevoie de genti, ci si barbatii, intrucat intotdeauna exista cateva obiecte care nu trebuie sa lipseasca, iar includerea acestora in toate buzunarele poate reprezenta o problema. In plus, in ultimii ani aceste genti barbatesti s-au vandut cu 50% mai mult, semn ca barbatii devin din ce in ce mai preocupati de modul in care se imbraca si de accesoriile cu care isi completeaza tinutele. Astfel, si designerii s-au orientat in ultima perioada si au venit cu creatii special pentru barbati, fiind disponibile tot mai multe modele.

Ideale oriunde

In calatorii, la sala de fitness, la shopping si nu numai, aceste genti barbatesti se gasesc in diferite modele, pentru toate gusturile, iar Wild Inga poate fi locul ideal de unde sa fie achizitionate. Preturile sunt accesibile, iar tinand cont ca se folosesc cele mai bune materiale, acestea vor rezista foarte bine in timp, fara a prezenta semne de uzura.

Tinand cont ca sunt atat de multe tipuri de genti pentru barbati, alegerea celei mai bune variante poate fi coplesitoare, insa oricare ar fi decizia luata, se vor termina zilele in care portofelul, telefonul, cheile de acasa, de la masina si de la birou se vor rataci prin buzunare, creand disconfort. In plus, la Wild Inga este foarte usor sa se plaseze o comanda, in timp ce clientii se bucura de transport gratuit la produse de peste 550 de lei.

Pentru toti barbatii



Fie ca sunteti barbati pasionati de sport, studenti sau oameni de afaceri, gentile devin o necesitate intr-o lume tot mai aglomerata si lipsita de timp, aducand mai mult confort si o organizare mult mai buna, diminuandu-se semnificativ riscul ca propriile bunuri sa fie ratacite. Mai mult decat atat, la Wild Inga exista chiar posibilitatea de a personaliza fiecare geanta, astfel incat clientii sa detina modele unice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu