marți, 6 decembrie 2016

Ce modele de stickere putem aplica pe pereti

Cu toate ca exista nenumarate modalitati prin care se poate personaliza un spatiu, o varianta mult mai practica si mai accesibila din toate punctele de vedere, este orientarea dupa cateva modele stickere pereti de la Colantari Design. Acestea se pot adapta la orice spatiu, de la dormitor, pana la living, bucatarie sau la camera de joaca a copiilor, insa sunt ideale si pentru saloane sau diferite centre comerciale, modelele fiind variate si pentru toate gusturile.

Fara bataie de cap

Stickerele reprezinta o alternativa la zugravire, procedura care implica foarte mult disconfort, se efectueaza in cateva zile, dar aduce si costuri foarte ridicate. In schimb, stickerele pentru pereti se aplica in cel mai scurt timp, sunt inedite, fiind disponibile o multime de design-uri si pot schimba cu desavarsire atmosfera din orice incapere.

Preturi bune

Un alt aspect esential, este ca aceste modele stickere pereti sunt accesibile pentru toate buzunarele, iar costurile variaza in functie de model, dar si de dimensiunile sale. In orice conditii, la Colantari Design acestea nu depasesc 150 de lei, in timp ce majoritatea costa intre 50 si 100 de lei, pe cand zugravirea aceluiasi perete ar fi costat de cateva ori mai mult.

Creativitate



De asemenea, acestea aduc o ocazie grozava pentru oricine sa isi puna creativitatea la incercare, schimband total aspectul unei incaperi. Cu toate acestea, daca clientii nu isi gasesc un model pe placul lor, atunci pot apela la specialistii Colantari Design pentru creearea propriului sticker, totul la cele mai bune preturi. Mai mult decat atat, stickerele pot fi aplicate atat pe pereti fara a aduce prejudicii, iar datorita calitatii adezivului folosit, la indepartarea sa nu vor fi lasate urme. In plus, acestea pot fi aplicate si pe alte suprafete, precum birouri, dulapuri sau oglinzi, adaptandu-se cu brio orice suprafata dreapta, pentru a asigura un aspect plin de creativitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu