sâmbătă, 28 octombrie 2017

De care calorifere sa alegem?




Indiferent daca locuim la casa sau la bloc, intotdeauna avem nevoie de un grad ridicat de confort, acesta fiind una dintre functiile esentiale care trebuie indeplinite. Astfel, pentru a avea parte de cele mai bune conditii in timpul iernii, intotdeauna avem nevoie de niste calorifere de calitate, care sa aduca toata caldura necesara. Oricine poate alege calorifere Bricosteel, gama fiind foarte variata aici, pentru toate nevoile si preferintele, fiecare dintre ele avand mai multe plusuri si minusuri. Asadar, vom prezenta principalele aspecte aduce de cele mai populare tipuri de calorifere, cele din fonta, otel si aluminiu.

Fonta
Principalul avantaj adus de acestea e durata de viata, care poate sa depaseasca cu usurinta chiar si 30 de ani, fiind foarte rezistente in fata tuturor socurilor, loviturilor, dar nici nu sunt afectate de coroziune. Pentru ca masa este foarte mare, fonta aduce si senzatia de confort sporit pentru locuitori, dar aceste calorifere sunt si foarte eficiente, in special daca functioneaza alaturi de o centrala termica. La capitolul minusuri pot fi semnalizate aspectul, insa acest lucru este discutabil, dificultatea manevrarii din cauza greutatii ridicate, insa si consumul mai mare de apa fata de alte variante.

Otel
Si otelul poate fi foarte avantajos intrucat rezista in conditii optime la temperaturile de pana 100 de grade, iar pentru ca greutatea lor e mai redusa, sunt foarte usor de manevrat, ajuta la distribuirea rapida a caldurii, insa si preturile sunt accesibie, in timp ce la capitolul minusuri poate fi semnalata durata de viata scazuta, de pana la 10 ani.

Aluminiu

Cine alege calorifere Bricosteel din aluminiu se bucura de o lunga durata de viata, de eficienta, pentru ca se incalzesc rapid, de un consum minim, un aspect grozav, care nu se deterioreaza, dar si preturi accesibile, in timp ce printre minusuri pot fi amintite rezistenta scazuta la coroziune sau necesitatea aerisirii periodice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu